Mys

I lördags drog vi runt på stan. Montmarte, Moulin Rouge, Triumfbågen, Champs-Elysées, Tuiliers, Seine och Notre Dame! Det blev en himlans lång promenad som avslutades med två kulor glass hos Paris mest kända glassförsäljare: Berthillon! De ljuvligaste och gudomligaste glasskulor jag någonsin ätit. Vit choklad och Passionsfrukts-sorbet.

Vi mötte också några roliga människor som vi sedan kom att gå ut med samma kväll! Jag och Sigge gick på Champs-Elysées och sjöng en sång och brydde oss inte särskilt mycket om folket omkring. Men så var det ett gäng på tre personer som gick precis framför oss som vände sig om, gjorde tummen upp, och började sedan knäppa i takt med fingrarna. Amerikanare visade det sig att de var, två besök och en boende här. Vi pratade ett tag och kom fram till att vi sedan skulle ses senare på kvällen.

Det tog oss lite längre tid än väntat att ta sig hem, äta och göra i ordning sig, vilket gjorde att vi kom in till stan 00.30. På tåget sjöng vi allsång med ett gäng (Alicia Keys - Fallin') som kom med gitarr och hela kittet, och sedan träffade vi våra nyfunna vänner på Pont Neuf (en bro där folk hänger nätterna i ända!). När klockan närmade sig 02.00 så drog vi oss till V.I.P där vi först inte kom in för att två av killarna hade sneakers, men när de sedan bestämde sig för att gå hem så gick vi in. Det var minst sagt ett...spännande ställe:

Mitt på golvet rullade en cirkulär scen med två dvärgar, en transvestit, en konstig man på styltor och två lättklädda tjejer. Dansandes såklart. Trevligt tänkte vi...och vi då? Vi ville ju dansa på scnen. Hallå?
Senare kom det upp tre "sjuksystrar" som svängde lite töntigt på höfterna så vi fick helt enkelt dansa Bredvid scenen. Dock så skrek Sigrid "1, 2, 3" så fort tjejerna gått ner, och vi hoppade och upp shakade loss lite. Blev dock nerslängda av vakterna. Tydligen fick man inte dansa där...tråkigt!

Här kommer lite bilder!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0