duggiluggbugg

Jag som hade tänkt att jag skulle sätta mig i solen en stund i eftermidddag...men icke! Istället börjar det dugga och jag var tvungen att slänga upp parasollet. Men tro inte att jag var missnöjd, för det var Hur mysigt som helst! Ni vet nrär man känner den där sommar-ren-doften och det är 26 grader utomhus...det är inte helt fy och skam!! Sedan vet jag att vi kommer ha fint väder fran onsdagar till atminstone lördag, sa jag klarar mig! :) Nu ska jag ga och göra läxan jag inte hade gjort till idag (fy och skam Jenny...läraren blev inte supernöjd...) och stryka tváton tvätt. Om jag sätter pá hög musik vid sidan om sá brukar det gá undan lätt och smidigt! och GRATTIS till alla som tar studenten där hemma! Och jag missar min brors...skit. Livet som au-pair serru. Trevlig fortsatt dag!

When I need some energy!


Söderling!

Och JA han vann denna match :)


Fråga mig inte vad de hette, men bra var de!
Simon någonting. Stor fransk spelare.


Dubbel!


Djocivic..eller nåt! 2a i världen, serb.
Argentina.
Då var vi där på Roland Garros!


Sådär mysigt trött

Ligger redan i sängen under täcket...så skönt då klockan bara är 22!

Barnvaktar ikväll, har varit på Roland Garros hela dagen (bilder kommer nog snart) och sov inte så många timmar förra natten. Så en välbehövlig tidig och lång sömn är jag då VÄRD!

Barnen fick jag lägga och tjejer bad om en extra lång kram, också låg jag kvar i hennes säng en stund eftersom hon börjar bli lite orolig för att det är någon i huset. Så...mysigt som bara den och godnatt. Snaarrkk...

Roland Garros

Imorgon ska jag på...Roland Garros!! Wohoooo

Fattade verkligen inte hur stort det faktiskt är här i Frankrike...det var en fransk kompis som bjöd med mig för några veckor sedan eftersom hans kompis inte kunde gå. Biljetterna var köpte redan i januari, så vilken TUR jag har!?

Så...imorgon ska jag tillbringa dagen med tennis, tennis, tennis och snobbiga människor. Härligt!

Godkväll!

Grannfest!

Domänen anordnar en fest en gång om året ute på gatan med knytis! Är det inte sådär Hiiimla Treeevligt? Jo det tycker jag! Jag hittade en norsk 50-åring att prata med, och god mat blev det också!


"Eyy! She is TOOO young!"
Rart


Allas vårat älskade och underbara Versailles

Finns det ord? Alldeles, alldeles...underbart!


Avsked Alberto

Vi drog till en underbar bar, med grym musik, som hette Chez George i Mabillon. Där tillbringade vi kvällen som var Albertos (i blått) näst sista dag i Frankrike. En helt underbar kille!

Good luck with your plans!!
Jag saknar er som en tooooooooooook!
Snabbt

Skriver lite snabbt nu när jag ändá är inne.
Kommer inte ge mig tid till att sitta framför datorn sá mycket innan imorgon dá jag ska ha ett till stort franskatest i Paris, men...ah :)
Dagen är fin och solig, barnen är pá sina aktiviteter. Jenny ligger ute i solen och läser franska och varvar kaffe med coca-cola. Funkar ganska bra!
Nere piper tvättmaskinen färdig, och utifrán hörs grannens underbara klassiska musik. Det är sádär...bra igen!
Imorgon kväll kommer eventuellt lite fler bilder frán veckan som gátt!
Önska mig lycke till imorgon!
Kramar

PSG - Paris Saint Germain

Jag har reflekterat över tre saker:

1. Jag åker faktiskt förbi PSG:s (för alla er lika fotbolls-ointresserade tjejer som jag så kan jag säga att det är Paris fotbollslag som tydligen är ganska bra!) parkering två gånger varje onsdag.

2. Hur jag ska få en (minst!) av spelarnas uppmärksamhet för att kanske eventuellt få en liten rundtur i en råcool bil.

3. Att jag kanske ska slänga lite sten på alla bilar, lämna mitt nummer och säga att jag absolut ska betala skadan. Sen får man väl helt enkelt se till att charma dom. Någon borde väl nappa, eller? Jodå, blå ögon klarar det mesta här har man förstått! Det får bli mitt mission nu under den sista månaden.

Kappisch!
Får jag städa ditt rum?

Det var första gången då tjejen riktigt erbjöd sig själv att städa mitt rum. Kan det ha varit stökigt då tro? Svar ja. Eller, jag hade faktiskt varit i full gång med att rensa bland papper och göra i ordning bland alla kläder hela dagen, vilket gör rummet till ett större kaos än när man började innan man är färdig.

Så, hon frågade om hon fick städa mitt rum. Mitt svar blev :"Whaat? Are you serious?"

"Yeaah! I love cleaning rooms!"
"Why didn't you tell me earlier?! But I've asked you many times!"
"Well...I don't like to clean the floor, but I always loved to clean things."

Och då var det igång! Hon städade hela min fruktansvärt stökiga hylla och hela min badrumslåda! Och gudarna ska veta att Där är det stökigt eftersom jag alltid har bråttom när jag är framför spegeln.

Jättefint blev det och jag gav henne lite nyköpt choklad som belöning!

Förresten, på tal om choklad! Det är ju så typiskt. På vägen till skolan, när jag kände mig sådär hurtig som man gör ibland, tänkte jag att Kanske, Kanske att man skulle sluta med godsaker nu de sista månaderna här i Paris? Jag kom då på att jag var tvungen att gå och handla senare, och "neeeej, då kommer jag ju att bli lockad av godiset! Men nej Jenny, du ska inte köpa godis! Du är en stark kvinna". Två timmare senare i affären...ut kommer Jenny med tre chokladkakor från Kinder. Typiskt att man bara kan köpa i 3-pack här. Det är inte okej!?

Måste bara också säga till alla där hemma och sitter och har ångest för att de måste städa, byta lakan, dammsuga, vädra ordentligt och skaka mattan...Gör det NU! Det är så värt det såhär när man sätter sig i sängen med ett totalfräscht rum. Allez, Allez, Jalla, Jalla!!


Magi hos Monet
Lite mer Monet och fina tjejer!
Best of Leann Rimes!


Hur snabbt gár veckan...egentligen?

Det är ju helt snurrigt hur snabbt veckorna gár! Det känns som igár som jag skrev inlägget om förra fredagen!
Roligt dock att veckorna gár snabbt, det betyder ju att man har roligt ;)
Igár gjorde jag ett franskatest inne pá Alliance Francais med nágra andra tjejer. Det gick väl sádär hyffsat bra, men jag verkade ha missuppfattat min text en aning, eller sá ville kvinnan bara driva lite med mig. För istället för att láta mig ha min 3-5 minuters "redovisning" sá började hon prata med mig, diskuttera. Hon var en pratglad sádan, sá vad gör man? Jag fick inte tid att hàlla hela min redovisning utan när tiden hade passerat sa hon att: "Ja, dá kan du säga din avslutning", vid det fallet jag hade glömt av vad jag ens skrivit pá mitt papper efter all avbrytning. Jaja, vi fár se hur det gick! I juli...
Nu pá morgonen har jag precis bakat en äppla-toscakaka till skolan. De "blev" jag som fick stá för fikat. Ska köpa lite glass pá vägen ocksá...mums!
Nu máste jag skynda mig.
Ha det göööötta

Till Pappa!
Ännu en onsdag

Da var det onsdag igen! Solen skiner för fulla muggar utanför fönstret och jag har inte storbrakat med barnen. Ännu. Läxorna är det tuffaste jobbet att ta tag i, sa det brukar ta en hel del energi!
Senare ska jag köra dem till amerikids, teater, tennis och rygby och fa lite tid i solen mellan passen. Da blir det att plugga franska inför morgondagens test: production orale.
Önska mig lycka till!
(Glöm inte att kika tillbaka ikväll...da kommer fler bilder fran underbara Monets trädgard!)

Gissa färgen!
Dansen gör dagen

Idag känner jag mig pepp! Jag maste erkänna, även falll jag oftast försöker vara positiv för bade mitt eget ioch andras bästa, att jag har känt att det har varit ganska tungt ett tag nu. Allting bara rullar pa, man vet att man snart ska hem, talamodet haller inte uppe med barnen längre...

MEN, idag tog jag mig i kragen och slängde pa mig löparbyxorna och tog en liten sväng efter att ha lämnat pojken i skolan. Jag sprang i och för sig inte särskilt mycket, jag föredrar powerwalk, men det var riktigt skönt. Men det bästa är trots allt stretchningen efterat. Skulle kunna sta och stretcha i en timma om jag sa ville.
Sedan bestämde jag mig för att ga in i huset, som för en gangs skull var helt tomt, och sätta igang lite Kuduro för att sedan öva pa skakningarna i en halvtimma. Maste vara helt fit for fight när jag joinar de äkta afrikanerna i sommar juh! Man kan inte fatta vilka sjuka muskler de där dansande afrikanerna har när de gar ner pa huk och samtidigt rullar som tokar pa hofterna. Jag ska öva!!
Vilket fall. Nu ska jag ga till skolan och sedan plugga ordentligt med Cornelia och Lina iför DELF-testet som är pa torsdag :O. Jag borde vara mer nervös, och öva mer, än vad jag har gjort. Fy Jenny!
Bonne journée à vous!

Blommorna och vi


Det är bara början!

Vi är påväg, vi är påväg
vi ska gå tillsammans du och jag
vi har en dröm, vi har en dröm...lalalaaa! (gissa låten!)


Louise, Cornelia och Amanda var nöjda efter att äntligen vara framme efter en timmas resa från Paris!


Tänk att så lite kan vara så mycket.


Rosorna som man aldrig får nog av.Också var bilisterna Lina, Melanie och Johanna samlade med oss som tagit kollektivt! Då kör vi!


Just det...ett hus också med fina luckor! Färg lättar ju verkligen upp det.


Vallfärdning

Igår vallfärdades jag och sex svenska flickor till Monets trädgård! Jag har för mycket bilder för att kunna rensa ut nu i all min hast påväg till skolan, men ikväll kommer mera :)

Här kommer dock två smakprov:


Självaste Claude Monet


De nöjda tjejerna.


Kom tillbaka ikväll!

De tre vännerna och Jenny

Igår fick min nyfunne vän (som jag och Sigge stötte på på Champs-Elysées förra helgen då han och hans kompisar vände sig om för att sjunga med oss i låten vi fullt var uppe i), Nadim, två vänner på besök från USA! Det blev en turisttur i Paris även för mig då vi hittade mycket nya trevliga vägar att tralla runt på!


Kim, Kristen och Nadim


Wooow...what IS that?


Poose it!


Jag tror vi råkade matcha våra kläder?


De tre amerikanarna framför Le Louvre.

Tack för en fin dag och trevlig resa hem!!

En bädd av rosor


Ännu en perfekt fredag

Efter sista lektionen på preparationskursen till ett stort prov som börjar nästa vecka (aaahhh!) så gick jag på den extra konversationskursen som precis börjat. Vi är ett gäng på cirka tio tjejer som träffas varje fredag, en bakar och en kommer på ett samtalsämne. Så himla trevligt så jag kan inte fatta det själv! Vilka underbara människor de finns.
Jag drog sedan vidare för att träffa Amanda i Saint-Germain-en-Laye. Vi köpte sallad och gick och satte oss i den härliga parken. Ungar var det överallt, tydligen någon aktivitetsdag, och solen stekte. Hur bra kan det bli? Jag är lycklig.

Syskonkärlek är väl ändå fint?


Felicitation Agi!!
En aning för mycket sol i fejjan, men fruktansvärt nöjd ändå.


Åh, lyckliga dag!

Många saker har gjort min dag lycklig:

  • Det gick jättelätt att klä på pojken, äta frukost och gå till skolan imorse. Han liksom halvsprang hela vägen och vi gick lite ballerina på ett litet staket. "Kom nu Madaaamde" sa han flera gånger. En lycklig liten pojk framkallar en lycklig liten Jenny.
  • Jag var uppe i Saint-Germain-en-Laye imorse (dit jag alltid kommer typ varje dag) och jag gick i lite butiker sådär på morgonkvisten innan skolan. Provade lite fina och dyra kläder, bara för skojs skull. Sedan köpte jag två franska böcker på marknaden för sammanlagt 1,50 euro! Är inte det lycka? Jag gav honom 2 euro för att han var så trevlig...inte så mycket att bråka om :)
  • Linda, en klasskompis, hade med sig en chokladkaka till skolan och bjöd på.
  • Jag och Lina åkte till parken i St-Germain efter skolan för att plugga...slutade med en hel del snack och solning. Det var verkligen skitvarmt fastän solen var i moln mesta dels av tiden. Woww...
  • Glada barn
  • Glada föräldrar
  • Satt precis och drack thé med föräldrarna i köket och diskutterade mitt år här och om en kommande aup air som de håller på att välja. Spännande! Jag ska ringa personen i fråga och prata lite!:)
Godnatt! Nu ska jag läsa min nyköpte bok La jeune fille à la perle" av Tracy Chevalier!

Mys

I lördags drog vi runt på stan. Montmarte, Moulin Rouge, Triumfbågen, Champs-Elysées, Tuiliers, Seine och Notre Dame! Det blev en himlans lång promenad som avslutades med två kulor glass hos Paris mest kända glassförsäljare: Berthillon! De ljuvligaste och gudomligaste glasskulor jag någonsin ätit. Vit choklad och Passionsfrukts-sorbet.

Vi mötte också några roliga människor som vi sedan kom att gå ut med samma kväll! Jag och Sigge gick på Champs-Elysées och sjöng en sång och brydde oss inte särskilt mycket om folket omkring. Men så var det ett gäng på tre personer som gick precis framför oss som vände sig om, gjorde tummen upp, och började sedan knäppa i takt med fingrarna. Amerikanare visade det sig att de var, två besök och en boende här. Vi pratade ett tag och kom fram till att vi sedan skulle ses senare på kvällen.

Det tog oss lite längre tid än väntat att ta sig hem, äta och göra i ordning sig, vilket gjorde att vi kom in till stan 00.30. På tåget sjöng vi allsång med ett gäng (Alicia Keys - Fallin') som kom med gitarr och hela kittet, och sedan träffade vi våra nyfunna vänner på Pont Neuf (en bro där folk hänger nätterna i ända!). När klockan närmade sig 02.00 så drog vi oss till V.I.P där vi först inte kom in för att två av killarna hade sneakers, men när de sedan bestämde sig för att gå hem så gick vi in. Det var minst sagt ett...spännande ställe:

Mitt på golvet rullade en cirkulär scen med två dvärgar, en transvestit, en konstig man på styltor och två lättklädda tjejer. Dansandes såklart. Trevligt tänkte vi...och vi då? Vi ville ju dansa på scnen. Hallå?
Senare kom det upp tre "sjuksystrar" som svängde lite töntigt på höfterna så vi fick helt enkelt dansa Bredvid scenen. Dock så skrek Sigrid "1, 2, 3" så fort tjejerna gått ner, och vi hoppade och upp shakade loss lite. Blev dock nerslängda av vakterna. Tydligen fick man inte dansa där...tråkigt!

Här kommer lite bilder!


Bus

Imorse vaknade jag och Sigge upp tidigt för att Sigge skulle åka hem :( och jag skulle väcka barnen. Vi har sovit fyra timmar två nätter i rad, så imorse var vi sådär lagom pigga, fräscha och goa. Efter att sedan ha lämnat pojken till skolan så la jag mig faktiskt och sov till klockan 12 istället för att gå till skolan. Jag vet...bad. Men visst ska man bry sig om sin hälsa i första taget?

Morgonens sömn fortsattes sedan ute på uteplatsen där solen stekte som en tok! Jag är nöjd, och brun.

Nu är jag och pojken ensamma hemma eftersom resten av familjen är på begravning av barnens gammel-mormor. Han spelar för tillfället "miniclip" som har blivit alla barns nya stora intresse (suck) och nu ska vi upp och ta en dusch. Eller det vill säga...jag ska förtsiktigt börja säga till honom att det är dags att avsluta och sedan säga att jag kommer att vinna upp till badrummet. Ibland går det, ibland går det inte.

Ikväll kommer mer bilder upp från helgen med Sigge och sååå viiidaaare...

Njut av dagen nu.

Jag har Sigge har repat inför vår kommande freak-duo! Här är helgens huvudlåtar...


50 skratt om dagen, måste göra susen för magen?

En liten sväng runt i Paris såklart!


En riktig Montmartre-brud!
Första meningen sjöng han i takt, men sen vet jag inte Vad som hände...


Är vi i la France?


Vi har aldrig gillar glitter och glamour.


En liten (stor!) fräsch sallad gick åt på ett nafs efter sex timmar utan mat! Hujedamej!
Nej Sigge, där är Inte Eiffeltornet!


Ja, där ja!


Våran störda (alla mina vänner som har varit här har intygat att hon är störd) och mysiga katt :) Sam!Sigge och Jenny på äventyr

I helgen ska jag och Sigge njuta dag och natt i Paris, så jag kommer inte ha någon tid att skriva förrän efter helgen. Så....trevlig helg på er alla :)

Puss och kram

wooow

Det är ett himla varierande jobb det här alltså. Ikväll gick det super att lägga barnen, trots att föräldrarna är borta! Jag skickade upp de på övervåningen efter middagen för att få egen tid att diska all jobbig disk. De lekte av sig med GREASE-låtarna som tjejen har på en cd, och när jag skrek åt dem (visserligen tio gånger) att stänga av och borsta tänderna och sen i säng, så gjorde de det! Super...den lille hade lagt sig i sin storebrors säng och frågade med hundögon om han inte kunde få sova med sin bror. Självklart...det kunde inte bli bättre! Det händer nästan aldrig att jag inte behöver tjata och trycka ner honom i sängen med en bok :P

Well...Nu sitter jag här i alla fall med min thé i handen och har precis skrivit ett lååångt mejl på franska till en kompis till mig från Hillsong som hjälper mig men språket! Hur bra och hur snällt som helst. Det går verkligen lättare och snabbare för varje gång. Också lär man känna en ny människa på köpet, perfekt! Tack för underbara människor.

Förresten så är jag solbränd. Det känns bra. Pojken sa när han kom hem från skolan att: "Did you go to Saint-Malo?" (där barnen har sina morföräldrar, vid kusten). "Noo, why?", sa jag. "You are all brooown!" Yeah!En charmig bild på mig och Edgar i Saint-Malo första veckan av mitt jobb som au-pair! :)

Härlig morgon!

Ja, idag är det bra. Vaknade upp efter en lång och skön nattssömn, och 5-åringen var redan uppe vid frukosten! Hallelujah!

Träningsväskan till zumban och skolböckerna gjordes i ordning i går kväll. Man har ju trots allt lärt sig efter alla dessa år...idag känns det oerhört skönt!

Mamman gick med barnen till skolan nu imorse så jag fick lite tid över att skriva av mig lite. Sedan i eftermiddag blir det strykning, läxläsning och kanske lite solning...eller, det klart det blir! Läxläsning I solen såklart?!

Och vet ni vad...imogon blir det ÄNNU mer lyx, för då kommer en himla go vän till mig och hälsar på mig! :D Yes, livet är bra!!

Här är vi:) VÄLKOMMEN SIGGE!

Marknad!

Min skola är bäst. Lärarna tog oss runt i Paris på två stora marknader i tisdags morse. Den första i Belleville och den andra i latinkvarteren vid Notre-Dame! Jättemysigt, kul och gott!


Jordgubbar köpte vi alla. 1 kg för 2 euro! Den duh:)
Våra söta lärare köpte tre ostar och stod och delade ut till alla som ville ha. Hur gott som helst.

Au-pair-störd

Säg mig, vad skulle jag gjort utan dig Amanda här? Det hade nog inte gått hela vägen alltså.

I drog i söndags till Jardin du Plantes för att sedan sätta oss och på en bänk och titta på folk i två timmar. Hur skönt var inte det då?! Helt underbart. Vi var båda ganska trötta, och det var meningen att vi skulle plugga och lite sånt där du vet, men...nej. Istället satt vi och tittade på människor, unga som gamla, och bebisar förståss. Vi stirrade på en hel del underbara mulattungar som bara var för söta.

Det gick vid ett tillfälle förbi en söt familj som vi fäste blickarna på en lång stund. De kom ganska nära oss och vid ett tillfälle så höll båda barnen på att ramla i backen på grund av att de snubblade på sin barnvagn, och både jag och Amanda hämtar häftigt andan och liksom böjer oss fram med händerna före på en halv sekund. Au-pair-reflexen kallar vi den. Vi har blivit störda.
Tänk så arg man kan bli

Jag kan ju säga att jag inte haft en helt enkel dag. Det började jättebra; jag hade sovit nio timmar och tagit en lång och varm dusch, god frukost...sen...

Asså, njae, jag kan väl inte säga att hela dagen var jobbig. Men från det att jag tog två av barnen från en aktivitet, och ett av barnen ville ta med sig en tennisboll från tennisbanan hem. Nej sa jag, man tar inte saker som inte tillhör en själv. Men vadå, tyckte hon, jag vill ha det och då tar jag den. Det blev en livlig diskussion. En lång, livlig och elakartad sådan. Hon ville inte vara "den perfekta lilla flickan"och då tyckte hon att man fick stjäla. Alla har ju stulit något någon gång eller hur? Säkert även du, sa hon. Diskussionen fortsatte, hon blev riktigt ful och elak i mun och jag började bli riktigt arg. Jag fick springa efter henne, hålla fast henne och draaa ut bollen ur hennes händer. Suck...

Jag var sedan så förbannad att jag försökte slänga henne in i baksätet i bilen, för jag sa att jag inte ville ha henne sittandes bredvid mig när hon betedde sig så dåligt. Hon stretade såklart emot och fick mina naglar i sig. Är det så du behandlar sina barn? Skrek hon. Sedan vägrade hon förståss hoppa in i bilen över huvud taget och jag sa att bra, då fick hon stanna där. Jag hoppade in i bilen, backade ut och körde några meter. Hon blev såklart rädd, och sprang efter när jag öppnade och lugnt sade till henne att hoppa in. Hon satte sig i baksätet. Puh. Diskussionen fortsatte sedan men hon sa tillslut förlåt.

Tänk hur bara en halvtimma kan göra att hela resten av dagen kan bli jobbig. Jag och mamman var båda riktigt irriterade ikväll på grund av barnens uppförande. ÄNTLIGEN sitter jag i min säng med musik och bara...mig själv. Tack för ensamhet. 


Idélös

Jag är verkligen helt idélös ikväll, ledsen. Jag orkar verkligen inte skriva något kul eller speciellt. Allt på grund av att jag pratade med Amanda sent igårkväll och sen tvungen att fixa lite saker...tänk va lite brist på sömn kan göra. Vi har också varit på två marknader idag med skolan, vilket var riktigt kul! Tjutande expediter överallt! Jag tjöt tillbaka.

Ska se om jag hittar någon bild...hm....Där! Lite konst på skolan jag går på :)Förresten! Måste ju säga att jag läser en fransk bok av Anna Gavalda (tack Matilda för tipset!). Je voudrais que quelqu'un m'attende quelque part. Massa små, vissa lite längre, noveller! Passar mig perfekt: texten är ganska lätt att förstå, man hinner läsa en novell om man är snabb på tåget in till Paris och det är mycket kärlek! Härligt!

Merci André!


Ett gott skratt förlänger dagen, är också bra för magen!


Så känns det idag!


Jenny goes mad.

Fruktansvärt vad arg jag var. Det är inte ofta jag har en riktig äkta vilja att gå fram och slå någon, men då...

Det var i fredags kväll. Jag, Amanda och Agi stod på stationen vid Charles De Gaulle Étoile för att ta nattbussen hem...

När vi kommer dit står många stora gäng killar där. Vissa normala, vissa icke-normala. Sånt känner man liksom så fort man ser på människor.
Det börjades genast prata engelska med oss, ett gäng killar tyckte vi var väldigt intressanta och försökte få igång en kommunikation med oss. Ignorerade. Alla killar utom en tappade intresset när vi totalignorerade dem. Killen som stod kvar sträckte in huvudet mellan våra och frågade flera frågor, och tillslut "vill ni inte att jag ska prata med er så säg det." Jaha, det hade han tydligen inte fattat. Socialt störd kallas det. Jag vänder huvudet mot honom, mördarblicken, och säger "Non". "Ni vill inte att jag pratar med er?". "NON!" utbryter jag suckande. Inte förrän då fattar han vinkeln och lunkar tillbaka mot sina häftiga vänner.

Plötsligt från ingenstans hör vi ett tjejskrik och en tjej med sina vänner kommer springande åt vårt håll, en av tjejerna häftigt vevande i luften med händerna. Vi fattar inte vad som hänt förrän vi känner den starka doften av bränt hår. Hon tar sig i håret gång på gång, och Agi som kan tyska säger att någon av killarna hade varit i hennes hår med en tändare eller en cigarett. Tårarna rinner ner för tjejens kinder, hon tar sig i håret gång på gång och kompisarna säger att det försvann nog en liten bit av håret som hade tagit eld. Men tur hade hon ändå som hade hår kvar, så fort som hår brinner upp. Hon gråter, är i stor chock och vi försöker fråga dem mer vad som hänt och vilka idioterna var. Vi tittar bort mot killarna vid busskuren, och visst stod det ett gäng häftiga killar där som leende, men också faktiskt lite generat, drog några blickar mot tjejen som skrikit. Hoppas banne mig de skämdes. Jag var så nära...jag var Sååå Fruktansvärt nära att skrika till dom att de var idioter, gå fram till dem, slå dem på käften, dra ett knä mellan benen...Tur att jag är så feg.

Tjejerna gick sedan därifrån, skulle antaligen ta en taxi hem.

Men ärligt? Grrr...Paris skämmer bort mig!

Asså jag är salig.

Bestämde mig, trots att jag var supertrött, igår kväll för att gå på ett salsaevenemang som jag inte riktigt kände till vid Montparnasse. Jag drog med mig en kompis som också dansar salsa och vi kom till Montparnasse vid åtta-tiden för att gå på kurserna. Det var tydligen på en takterass, utomhus. Två dansgolv hade de arrangerat i ordning, högtalare, DJ, garderob, bar, allt. Och gissa...Regnmolnen som täckt paris hela dagen försvann plötsligt och vi hade en super-duper kväll utomhus med många riktigt duktiga dansare, bra musik och mycket kul! Tydligen kommer detta att vara varje lördag och jag är helt salig. Jag ser fram emot att ta dit Sigge nästa helg när hon kommer för att hälsa på mig! Wohoooo! :)

Nu ska jag in till Paris för att träffa Amanda och plugga i en park, och den blir det lite mer shake-shake ikväll på O'Sullivan!

KRAM!


RSS 2.0