A lovely salsadance. I want more smiling dancepeople!


Igång

Nu när jag "bestämt" mig för att kanske hålla igång bloggen ändå, så blev jag genast sugen på att lägga ut lite bilder. Det var ju så längesen sist! Så här kommer lite randombilder som inte har satt sina fötter på min dator förrän idag!

(Det är bra att vara sjuk ibland...lite sådär lagom sjuk så man orkar sitta uppe men inte kan gå till skolan. Då får man tid och lust att pyssla lite!)




En härlig bild med Izabella, mig och Amanda vid Seine! Kallt men soligt, då är det helt okej!




Varsågod Amanda! Jag vet att du kommer avguda mig när du ser denna bilden.




Izabella, Amanda och Cecilia på musée Pompidou! Det tog oss ganska många minuter innan vi kunde lokalisera alla byggnader runt omkring, men oj va grymma vi kommer att vara på Paris efter detta år!




Såhär glad blev jag när jag blev magsjuk. Eehh...


A tot!

WOW!

Yeah!

Jag har inte varit inne på bloggen på ett ganska bra tag för att jag haft problem med min dator (och har det fortfarande), men hade för mig att jag inte fått några kommentarer på förra inlägget. Men....15 st! Woho! Det ger mig nästan lite lust att börja igen. Eftersom jag har problem med min dator (som tydligen batteriet är segt på, också har jag en laddare som bara funkar ibland) så kanske jag inte lägger upp inlägg Varje dag, men åtminstone lite då och då :) Och bilder ska jag försöka med...Har förstått att det är det roligaste :)



Random bild (Izabellas) från en solig dag i Paris vid Seine! Mm..


Lite kort då...

- Det går magsjuka, och jag blev drabbad inatt.
- Rummet i källaren som ska bli mitt (som skulle varit klart i slutet av dec) kommer antaligen vara klart inom två veckor. Woho, freedom!
- Jag har nästan två veckors ledigt i februari (mellan 12-28 fast jobbar helgen i mitten) så om någon vill och kan komma ner då så hade det ju Inte varit helt fel! Annars får jag väl dansa salsa dagarna i ända medan mina vänner jobbar...Inte helt fel eller i och för sig...
- Jag upptäckte igår, när jag skulle börja läsa ÄNGELS LEK att Edgar har varit framme och haft kul med min bok och en nål. Tror han trodde att boken var en woodo-docka eller något för det är hål överallt. Förlåt pappa!
Inte bara det...han har även haft ut min puderögonskugga (face) på golvet, stämplat runt med sin färg-ciao-stämpel på mina grejer (mobil och spegel) och gömt mina öronproppar. Men visst älskar jag honom (och de andra) alltid. :)


Dags att släcka ner, försöka läsa lite, och hoppas på att inte riset jag nyss åt får för sig att komma upp inatt.

Kramar!!

Back, eller?

Funderar pa att sluta med bloggen. Vilka laser? Bor jag ha kvar den? Behover lite uppmuntran och motivation tror jag! Kom igen!!

RSS 2.0